Dagens rek är till Axevalla lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Unrestricted vinner loppet.

Unrestricted har tävlat flitigt i Stoliten i år och varit väldigt nyttig och hon är startsnabb och bör hitta till ledningen här men hon har ännu inte vunnit i år men om André Eklundh som kör hästen kan få fuska bort en del av loppet i ledningen så tror jag det blir årets första seger här.

Unrestricted har jättefin form för dagen och står verkligen på tur för en seger nu men senast i Örebro när hon tävlade barfota så fick hon inte det rätta fästet i slutkurvan men kom tillbaka starkt över upploppet till fjärdeplatsen och var lite halvfast bakom Double Exposure genom mål.

Unrestricted mötte för övrigt Double Exposure även för tre starter sedan och var då tvåa bakom denna och från ett perfekt utgångsläge här så tror jag att hon når ledningen och sedan så blir hon mycket svårslagen.

Unrestricted har tävlat barfota runt om på sistone så skor nu är inget plus men hon har vunnit flera lopp med skor runt om tidigare så det är inget som ska vålla henne några bekymmer.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 5 Mulligan som tillhör de bättre stona i landet och hon vann lätt i ett enklare sällskap näst senast men var inte som bäst gången efter det i Sto-SM efter en invändig resa och fick efter det loppet en liten paus och kan behöva loppet här men det är ett litet fält med endast fem motståndare så hon kan bli farlig den sista biten.

Thomas Uhrberg som kör Mulligan ska inte ladda något från start och då tror jag det kan bli tufft att plocka in längder på min vinnare här och hon är dessutom missgynnad av att tävla med skor och formen är ett frågetecken.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 3 Quantanamera som är en härlig kämpe för Erik Berglöf och hon har en vass avslutning men det kan bli svårt att räcka till vinst och hon får ses främst som ett platsbud här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Unrestricted
Axevalla lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.05 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip