Dagens rek är till Jägersro lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Usain Töll vinner loppet.

Usain Töll har årsdebuten avklarad nu och kan vara klart förbättrad med det loppet i kroppen. Han räckte inte till i ett tufft uttagningslopp till Kungapokalen som Aeotos Kronos vann före Green Manalishi och Upset Face då.

Här är det en annan klass på motståndet och med den startsnabbheten Usain Töll besitter så tror jag att Kim Eriksson kör till ledningen omgående och från spets så tror jag han kan bli svår att plocka ner över den korta distansen.

Usain Töll härdades mot de allra bästa i kullen förra året. Han var bland annat fyra i finalen av korta E3 som Aetos Kronos vann. Han kvalade även in till finalen av Kriteriet så detta är en mycket fin travare.

Det är ett litet fält med endast sex motståndare här och kommer Usain Töll till spets och om han skulle få bestämma som han vill där framme i täten så säljer han sig dyrt. Han har tagit två vinster på tre gånger han gått i ledningen tidigare.

Fungerar Usain Töll som han ska blir nästa start på Halmstad och då det handlar det om Breeders' Crown.

Usain Töll kommer troligen att tävla barfota bak samt i jänkarvagn och med ett helstängt huvudlag, säger Admir Zukanovic

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 6 Staro Nashville som kommer ut i en efterlängtad årsdebut nu.

Staro Nashville har inte startat sedan han blev sexa i finalen av Kriteriet ifjol så formen nu är oviss.

Kan Joakim Lövgren hitta ner i ett vettigt slagläge och om han kan servera Staro Nashville en fin löpning innan han sätter in attacken så kan han blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här.

I övrigt kan nummer 1 Darling Godiva som blev tvåa i årsdebuten bakom Princess Kloster senast vara aktuell.

Trevligt utgångsläge nu för Darling Godiva och här kan hon få ett passande lopp på innerspår och med en lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Usain Töll
Jägersro lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.50 bet365

This is the stats tab
This is the post tip