Dagens rek är till Umåker lopp 4 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Variety Show vinner loppet.

Variety Show travade en stor del av loppet utvändigt om den ledande Bottnas Easy Cash och kopplade greppet på denne i slutsvängen som då försvarade sig med galopp så han stack undan till en överlägsen seger senast.

Variety Show är snabb iväg och med inte så många hästar på startvolten så tror jag att Robert Dunder skickar hästen till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage.

Variety Show gillar distansen och jag tror att Robert Dunder kommer att försöka ta sig till ledningen och lyckas han med det så tror jag han har god chans att ta en ny seger även om han fungerar bra även bakifrån också.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 2 Redhot Tap Dancer som kommer med formen på topp.

I den senaste starten så hade Redhot Tap Dancer innerspår bakom bilen och höll upp ledningen och fick sedan bestämma en del där framme i ledningen och sedan så vann han mycket enkelt.

Voltstart nu är ett problem för Redhot Tap Dancer så det föreligger en klar galopprisk men om han skulle kliva iväg i rätt gångart så kan han få en fin resa i den främre träffen och då kan han vara med och utmana om en framskjuten placering.

I övrigt så kan nummer 10 Scarlets Mirakel som kördes väldigt passivt i ett försök i bronsdivisionen som vanns av Religious senast och sågs aldrig med någon chans då bli att räkna med här om kusken kan få till en bra styrning här.

Kan Scarlets Mirakel få gå med i en bra rygg fram till upploppet så kan det räcka en bit mot det här gänget.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

3 Variety Show
Umåker lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 888sport , Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip