Dagens rek är Solvalla lopp 4 som ingår i dagens V65 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Venerdi vinner loppet.

Venerdi hamnade långt bak näst senast och kunde inte ta något. Gången efter det så gav han ett bra formbesked när han avslutade vasst i underkant 11 tempo sista 700 meterna till andraplatsen bakom vinnande Alone efter en del grovjobb under slutrundan.

Från ett bra spår här så sitter Ulf Ohlsson som kör hästen bra till direkt och jag tror han blir svår att stå emot över upploppet. Han kan öppna bra och och borde kunna hitta en fin position. Han kommer att tävla utan framskor som vanligt meddelar Pietro Gubellini som tränar hästen.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 9 Dexter Brick som var ute i ett Breeders' Crown lopp senast och galopperade då i första sväng men reparerade det bra och gick i mål med sparade krafter vara tänkbar. Han är härdad mot tufft motstånd och om James Macdonald som kör hästen kan komma igenom bra från bakspåret här och bli fint framdragen under slutvarvet så tror jag han vara långt framme på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 10 Zaffiro G.Z.O. som har gjort två tidigare framträdanden på svensk mark och har visat att han duger i klassen. Här hoppar Franck Nivard upp i vagnen och om det klaffar med löpningsförloppet så kan det räcka en bit här.

För er som spelar V65 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

3 Venerdi
Solvalla lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.50 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip