Dagens rek är till Gävle lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 V.S.Selma vinner loppet.

V.S.Selma var ute över aktuell distans för tre starter sedan och fick då bestämma i ledningen och hon gick sedan undan till en säker seger.

Senast så fick V.S.Selma trava utvändigt ledaren och höll sedan godkänt till femteplatsen i ett lopp som vanns av Beware.

Här tror jag att Viktor Lyck som kör V.S.Selma kan hålla upp ledningen och skulle man lyckas med det så tror jag hon blir svårfångad här om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

V.S.Selma är ett fyraårigt sto som tränas av Veronica Sundberg. Hon har startat 12 gånger tidigare med två vinster som resultat. Båda segrarna är tagna över sprinterdistans som gäller även ikväll och med spetsläge här så tror jag hon säljer sig dyrt från ledningen.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 10 Global Upset som avslutade bra till andraplatsen bakom vinnande Highman J.G. efter sen lucka senast.

Kan Linus Lönn som sitter upp bakom Global Upset servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

En annan motståndare till V.S.Selma är nummer 11 Eli’s Surprise som hade spår fem i volten och tappade från start senast fast han kom ifatt fältet och satte sedan in attacken med dryga halvvarvet kvar till mål och visade sig vara starkast över upploppet då.

Med en vettig rygg att gå i under slutvarvet här så kan Eli’s Surprise vara långt framme på nytt men om min vinnare skulle få trolla bort en bit av loppet i ledningen så kan det bli tufft att nå fram till seger.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 V.S.Selma
Gävle lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.65 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip