Lopp 5 - 2140m auto

5 Filippa B.J är van att möta tufft motstånd och har nu gjort det bra en längre tid, För två starter sedan var hon trea i Sto-SM. Då bakom Great Skills och Felicia Zet. Senast öppnade hon bra bakom bilen och höll sen bra hela vägen även om hon fick se sig besegrad av L.A.Boko och Hipster Am. Från tränar håll meddelar man dock att Filippa B.J är som bäst med lopp på rulle och skulle Jorma Kontio lyckas hitta ner i ett vettigt slagläge direkt från start denna gången kommer Filippa B.J blir svår för övrigt att stå emot till slut.

2 Mary Ann Lane var trea i Stochampionatet tidigare i år och dessutom kvalade hon in till Derbystoets final. Så kunnande finns det gott om. Hon vann även senast på just Åby från bricka elva, då mot beskedligare motstånd. Men nu är utgångsläget perfekt för Mary Ann Lane och hon är garanterad ett bra lopp. Ska räknas tidigt bakom 5 Filippa B.J idag.

Intressant är även 1 Unleashed Kemp som alltid är hårt påpassad av spelarna men det var först senast som spelarna fick återbetalning på henne. Då vann hon efter en sylvass avslutning och nu med ett passande utgångsläge kommer Unleashed Kemp bli farlig med lucka. Tycker även att spelat Unleashed Kemp topp-3 till 2,40 är högt. Dels sett till utgångsläget men även sett till att hon är garanterad ett bra lopp.

This is the stats tab
This is the post tip