Lopp 5 - 2140m auto

1 Apulica kommer med två raka galopper på kontot vilket inte är speciellt smickrande. Men hon kan öppna kvickt från start och håller bara Apulica sig till trav är hon den troliga ledaren av loppet från start. Väl i den positionen så räknar jag med att kusk och tränare Christoffer Eriksson väljer att köra då Apulicas hittills enda seger är tagen just från ledningen. Kan sen Christoffer fuska bort lite av loppet kan det vara spets och slut får denna treåring. Men med tanke på osäkerheten på slutet är det ingen man kan gå rakt ut på i loppet.

2 Super Cash har fått ett bra utgångsläge. Detta sto gjorde det bra i den senaste starten som tvåa men har varit struken efter det. Dock vill jag säga att tränaren Helena Burman ofta har sina hästar väl förberedd när de startar och jag blir inte förvånad om formen fortsatt är fin för Super Cash. Det är åter Johnny Takter upp i vagnen vilket känns intressant. Givet streck på min kupong ikväll.

Skrällen är 11 Iliade som är en treåring hon Joakim Lövgren där det inte riktigt lossnat ännu. efter hon är en avkomma efter Varenne och har höga förväntningar på sig. Känslan är att när hon väl fattar vad det handlar om kommer utvecklingen gå fort. Jag är inne på att Joakim Lövgren kan hitta ett vettigt utgångsläge trots spår elva ikväll och nu när det väntas lättning i balansen så kan det vara de som avgör för att Iliade ska tända till lite extra. När det hon endast är spelad till 9% så är denna långlivade damen ett givet drag på min kupong. När vi får 1,90 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

11 Iliade
Lopp 5 - Halmstad
Spel: Plats
Odds: 1,90
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip