Lopp 5 - 2140m Auto

2 Nibali Vivantis har vunnit 3/7 lopp på svensk mark och jag tycker att motståndet ser lämpligt ut. Samtliga segrar är dock tagna utan skor på hovarna och han går som allra bäst i ledningen. Jag tror det kan bli svårt att nå den positionen nu och då är han bara en av flera.

4 Cross Track har startat mycket i monté och vunnit fyra lopp i den disciplinen och nu tar man ut honom i ett sulkylopp igen.Det är såklart svårbedömt hur han kommer tävla i vagn men han är snabb från start och borde kunna ta hand om ledningen och jag kan inte tänka mig något annat än att man kör i den positionen om man kommer dit.

11 Text Man Hörsta har kanonform för dagen och kommer med två raka segrar i raden och jag tycker inte att motståndet är mycket värre än senast även om det var ett P-21 lopp med hästar som kanske inte hade den bästa formen för dagen. Det är andra förutsättningar nu med bakspår och en mindre rutinerad kusk men hästen visade att den har en vass speed senast och kan vinna igen med rätt ryggar under vägen. Spelar här att Text Man Hörsta placerar sig topp-3 i loppet till 2,35.

7 Arabesque har inte sitt bästa år bakom sig men är mycket bättre än raden och han borde kunna utnyttja sin startsnabbhet för att hitta en bra position direkt. Det skulle kunna bli lite körning där framme och som ospelad vill jag inte räkna bort honom.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

11 Text Man Hörsta
Lopp 5 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 2,35
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip