Lopp 5 - 2640m volt

8 Gitan de Touchyvon är stark och rejäl häst som om han går felfritt oftast är med och gör upp om segern i loopen. Men problemet är just det, Gitan de Touchyvon är nämligen inte helt att lita på. Men i de senaste starterna har vi kunnat se en uppåtgående trend när det handlar om att hålla sig till trav i loppen och då ha vi också kunnat få se hans fina kapacitet för klassen. Att det är lång distans ikväll är ett plus och felfri blir Gitan de Touchyvon svår att stå emot ikväll. Men det är samtidigt givet att gardera på förhand.

9 Afrodite Face var en individ som i tidig ålder visade upp kunnande som skulle räcka en bit framöver. Men det är först nu efter tränarbytet till Håkan Karlsson som resultaten kommit. Afrodite Face har två raka seger på kontot och vid båda segrarna har det även till synes sett ut som det finns mer att hämta i hästen. Utan för mycket strul längs vägen ikväll kommer Afrodite Face jaga tredje raka segern här.

Nämner även skrällen 12 Kosgi som ser ut att bli helt bortglömd av spelarna ikväll. Detta är en sexåring som lever på sin speed och kommer dessutom med en färsk seger i bagaget från senaste framträdandet. Dessutom ser uppgiften spännande ut ikväll. Att det är lång distans är ett plus och skulle bara Emma Ivarsson pricka springspåret ikväll kommer Kosgi kunna få ett passande lopp ikväll. Även om Emma Ivarsson inte har samma rutin som proffskockarna så känner hon till hemmabanan väl. Till endast 6% är Kosgi en given skräll att betala för ikväll. När vi får 2,15 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

12 Kosgi
Lopp 5 - Färjestad
Spel: Plats
Odds: 2,15
Bolag: LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip