Lopp 5 - 1640m auto

11 Eigelands Fredrik kommer med två raka segrar efter sitt långa tävlingsuppehåll och sjuåringen har verkligen visat upp sig från sin bästa sida. Han ser välmående ut och känslan ät att han bara blir bättre bättre och bättre för varje start. Barfotabalansen har fungerat väl och Eigelands Fredrik har för lite pengar på sig sett till kapacitet. Ikväll startar man med bäst segerchans i loppet på förhand.

Skrällen är 12 Nordsjö Vinni som besitter bra fart för klassen och att det är kort distans ikväll ses som en fördel. Fyra av hans fem segrar i livet är nämligen tagna över just kort distans. Utgångsläget är såklart inte det bästa men de är också en faktor som är inbakat i den låga procenten. Är han bara med när upploppet närmade sig är han en av de som kan avsluta fortast i fältet är en given skräll på kupongen. När vi får 2,75 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

8 Tinder Lars var inte som bäst från ledningen senast vilket såklart oroar. Dessutom är utgångsläget heller inte till någon fördel. Men denna femåring kan bättre än vad han visade senast. Distansen är till en fördel och kommer han bara till från sitt åttonde spår ska man inte nonchalera honom i loppet. Åter med Ulf Ohlsson i vagnen, han har kört hästen vid de två senaste segrarna.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

12 Nordsjö Vinni
Lopp 5 - Gävle
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip