Lopp 5 - 2140m auto

5 Hell Patrol är en fyraåring med hög kapacitet som idag har en spännande uppgift framför sig. Han har nu fått två lopp i kroppen sedan han kom till Sverige. För två starter sedan galopperade han med varvet kvar och tappade många meter men kunde ändå avsluta ruskigt vasst. I den senaste starten var man ute i fyraåringseliten och hade krafter kvar när galoppen kom i sista sväng. Håller sig bara Hell Patrol sig till rätt gångart loppet igenom idag blir han svår att stå emot för övriga.

3 Racing Ribb är en individ som på sista tiden tagit fina steg på sin utvecklingskurva, i år har han fyra segrar på sju starter. Detta är en Raja Mirchi avkomma som besitter både snabbhet och styrka. Han kan öppna kvickt från start och borde kunna hitta en vettig position från bricka tre. Även om Racing Ribb gör debut i klassen idag så ska han ses med segerchans då detta silverförsök inte tillhör de tuffare på förhand.

Framhåller även 2 Zio Tom Jet som har dragits med tråkiga spår en tid. Spår 12,11,8 i de tre senaste starterna. Idag däremot står man med ett perfekt utgångsläge och kanske är det det som är avgörande för seger. Zio Tom Jet är klart gynnad av att få vara med i främre träffen och även om resultaten i år inte varit de bästa så har man varit ute i tuffa sammanhang och införskaffat sig hårdhet.

Nämner även 12 Västerbo Lexington som var tvåa i ett femåringslopp senast och gick mycket bra. Läget är svårt men hästen har kapacitet om det löser sig. När vi får 3,25 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

12 Västerbo Lexington
Lopp 5 - Kalmar
Spel: Plats
Odds: 3,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip