Lopp 5 - 2140m volt

5 Global Virgin har en bra säsong bakom sig och står på tur för seger. För två starter sedan satt hon fast i en klass-ll final och i den senaste framträdandet behövde han loppet i kroppen efter att varit struken. Ikväll är motståndet enklare än vad man mött på slutet och kommer man bara iväg från spår två i volten så ska man ses med bra segerchans. Dock är startmomentet ett litet frågetecken, något som kusken Johnny Takter får som uppgift att reda ut ikväll.

13 Bankrobber hade inte startat sedan januari inför senaste starten och är därför ursäktad för att han tröttnade i ledningen då. Men nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del till kvällens start. Johan Untersteiner känner hästen väl och blir inte förvånad om han är med och utmanar om segern ikväll trots sitt utgångsläge. När vi får 2,75 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även skrällen 3 Hickory Jaam som står på start. Detta är en kapabel fyraåring som emellanåt har en del hyss för sig. I den senaste starten gjorde han bort sig med galopp efter att kört sig till ledningen. Men intressant ikväll är att det är anmält barfota runt om för första gången och nu med en rutinerad kusk i form av Stefan Persson är detta en skräll som ska med tidigt vid gardering på V64.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

13 Bankrobber
Lopp 5 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip