Lopp 5 -2140m volt

9 Made By Vitsand ikväll första starten för sin nya tränare Daniel Wäjersten och man spänner bågen direkt, man rycker samtliga skor för första gången i livet direkt. Daniel är även en tränare som brukar presentera sina nyförvärv i bra författning direkt och med ett spännande utgångsläge idag dessutom måste man ses med bra segerchans. Träffar kusken själv från sitt springspår så är detta ett sexårigt sto som kan öppna kvickt och jag är inne på att man sitter i ledningen här efter en bit. Därifrån är man sen hästen att slå för övriga.

Skrällen i loppet är 13 Bottnas Gouverneur som nu har fått två välbehövliga lopp i kroppen efter ett längre uppehåll. Till kvällens start bör formen vara i antågande för denna femåring. Jag personligen gillar Claes Sjöström som tränare och tycker han är skicklig på att sätta sina hästar i bra författning. Jag tror även ikväll att Bottnas Gouverneur har kvaliteter för att vara med långt framme i kvällens start. Skorna rycks och man är bara spelad till 5%. Jag testar även att spela Bottnas Gouverneu topp-3 I loppet till 2,85.

6 Staro Onyourmarks har nu gjort två starter för sin nya tränare Oskar Kylin Blom och stått för okej prestationer. Med en formkurva som pekar uppåt kan vi vänta oss en bra insats även ikväll. Men att man ska vara favorit i loppet är jag tveksam till även om såklart man är segeraktuell med rätt resa här.

Nämner även 15 Russel Costashorta som har har höga toppar men blandar och ger en hel del. Kommer man till från bricka femton här finns kvaliteter för utmana om segern.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

13 Bottnas Gouverneur
Lopp 5 - Gävle
Spel: Plats
Odds: 2,85
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip