Lopp 5 - 2640m auto

3 Judge D. kommer med tre raka pallplatser på kontot inför kvällens start. Senast intog man dödens med 1000m kvar till mål och trots detta utmanade man om segern hela vägen in mot linjen. Att det ikväll är lång distans ses som ett plus då Judge D. är stark och rejäl. Även om han troligtvis pånytt kommer få göra en del grovjobb på egen hand ikväll så ska han ses med bra segerchans ikväll trots allt. När vi får 2,60 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

1 Kendall Jackson är en annan treåring som är under fin utveckling. Senast såg Kendall Jackson mersmakande ut när han vann från ledningen och även om han fick bestämma tempot en bit av loppet så gick sista 800m på 12,4. Det fanns även sparade krafter imål den gången. Han är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet pånytt. Väl i den positionen kommer sen Kendall Jackson leda länge.

Nämner även 4 Star Cash som inte är helt att lita på men som besitter bra fart och kunnande när han sköter sig. Skulle han gå iväg felfritt ikväll och kunna lifta med på ett bra sätt är detta en häst som kommer kunna avsluta vasst över Axevallas långa upplopp.

3 Judge D.
Lopp 5 - Axevalla
Spel: Vinnare
Odds: 2,60
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip