Lopp 5 - 2120m monté

7 Selfie Brodde är en sexåring som trivs väldigt bra i monté. På de tre senaste starterna har Selfie Brodde inkasserat två segrar och en tredjeplats. Formen är bra och med Sveriges bästa ryttarinna Emilia Leo i sadeln är man såklart ett givet segerbud på nytt. Selfie Brodde är tuff och rejäl och har inga problem med att göra en del grovjobb på egen hand.

8 Wisdom Teacher är en intressant faktor i loppet. Detta är en individ som är svår att räkna på då det finns en del galopper i programraden som ställer till det. De två senaste starterna har dessutom resulterat i lika många galopper. Men när denna sexåring sköter sig så har Wisdom Teacher visat prov på en visslande startsnabbhet och går man iväg felfritt talar mycket för att Anna Erixon som sitter i sadeln tidigt kör sig till ledning. Felfri kommer man utmana om segern ikväll över Visbys korta upplopp.

Skrällen är 4 Angel From Above som tränas av Claes Sjöström som firat stora framgångar på Visby över tid. I sadeln ikväll sitter även duktiga Jennifer Persson. Angel From Above besitter bra kunnande och loppet och till låg procent känns detta som en given skräll att betala för. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

4 Angel From Above
Lopp 5 - Visby
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip