Lopp 5 - 2140m Auto

4 Eieio är orutinerad och har bara två starter innanför västen men han har imponerat stort på mig hittills. I debuten fick han överta ledningen efter en bit och vann mycket överlägset till 26 ggr pengarna men därefter var han struken och det dröjde närmare tre månader innan han återigen äntrade tävlingsovalen.
Han stod bra till i loppet då och startade i den främre volten och kunde omgående ta hand om ledningen och sedan gav han inte konkurrenterna någon chans och han vann mycket betryggande när han stack undan över upploppet. Nu är det debut bakom bilen men det tror jag inte är några som helst problem och med spår innanför om värsta hotet 5 Puycheric Wine tror jag att han tar hand om ledningen och stannar där hela vägen in i mål. Vi är dessutom på Åbytravet och skulle Puycheric Wine ta sig förbi från start, finns open stretch att tillgå. När vi får 3,00 på att man vinner loppet är spelvärdet högt och jag spelar.

5 Puycheric WIne har dubbelt så många starter innanför västen och han har vunnit två av fyra lopp hittills. Senast startade han dessutom på V75 mot betydligt tuffare motstånd och det är möjligt att han har samlat på sig lite mer hårdhet än min spik. Han är hygglig ut från start men ingen kanon och jag tror det blir svårt att ta en längd på min spik. Jag hoppas verkligen att Sören Boel inte överlåter någon ledning till Johan Untersteiner för då blir Puycheric Wine svårslagen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

4 Eieio
Lopp 5 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip