Lopp 5 - 2140m auto

2 Ivanhoe Jaam stod senast för en bra insats efter två månaders tävlingsuppehåll. Han fick då göra jobbet utvändigt om ledaren men höll bra och gick imål som tvåa via 13,3 sist 1000m. Nu med loppet i kroppen bör formkurvan peka uppåt och när Ivanhoe Jaam presterar på topp är han en bra häst för klassen. Nu är men nedstruken till innerspåret vilket ses som ett minus, men skulle han trots det lyckas försvara innerspåret från start så ökar också segerchanserna.

9 Noble de la Vallee visade upp fin inställning senast när han trots ett tufft slutvarv höll farten hela vägen som tvåa bakom Lumberjack Bros. Nu har man dock varit struken efter det vilket sätter frågetecken på formen men är man bara väl förberedd för uppgiften idag finns både kunnande och moral för att passera många över upploppet.

4 Olga Lock håller bra form för dagen men har suttit fast med krafter sparade över mål i sina två senaste framträdanden. Med lite bättre klaff under loppet idag är detta en helt ospelad skräll som jag tidigt kommer betalat för. Är återigen anmält amerikansk vagn vilket är ett plus. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

4 Olga Lock
Lopp 5 - Axevalla
Spel: Plats
Odds: 2,35
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip