Lopp 5 -  2140m Auto

13 Horizon Du Gers känns formstark för dagen och var rejäl vid andraplatsen näst senast efter ett tufft lopp utvändigt om ledaren. Senast var han ute i bra V75-lopp men var inte som bäst i stilen då. Han såg dock ut att ha mycket kvar när han kom farandes ute i spåren innan han gick över i en galopp och formen tror jag inte det är något fel på. Han tål att göra jobb under vägen och kommer förmodligen att gå en stark slutrunda även den här gången, och det är lättare emot nu.

12 Joker Of Steel är segervan och har vunnit 9 av karriärens 17 starter. Han såg otroligt smidig och fin ut vid segern 8/6 men det var inte samma tryck i starten efter och han har fått återhämta sig i några veckor nu. Det är bra träningsrapporter och normalt borde han räcka långt här, trots utgångsläget.

Spetsstriden är oviss och såväl 2 T.J, 4 Victory Highness samt 7 Olympic Tile kan öppna fort från start och det skulle kunna bli bra fart på loppet.

Jag är inne på att 5 Woudstra öppnar fortast från start och spetsar initialt. Jag vet dock att man inte tycker att hästen tar i som bäst utan ryggar och tidigare har man släppt ledningen. Det här är en häst som jag verkligen gillar och jag tycker att han förtjänar fler segrar på kontot. Han har varit ute på alldeles för djupt vatten i de senaste starterna och möter mer överkomligt motstånd nu. Skulle André Eklund hitta till ledningen för att sedan släppa över till någon annan, tror jag att han blir livsfarlig via open stretch och han är riktigt vass på speed korta sträckor. När vi får 3,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

7 Olympic Tile är efter Muscle Hill och har visat kunnande i Norge. Han har ännu inte vunnit i sin nya regi på fem försök men tidsmässigt står han sig väl och om Goop är offensiv från start, skulle han kunna få överta ledningen och från den positionen ska han räknas.

1 Pomeroy riskerar att bli över från start men det är en häst som är bättre än raden och han vann på 1.13.6 på Kalmartravet i maj. Han har varit ute bra lopp på slutet. Skulle det lösa sig från innerspåret blir han att han räkna med här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

5 Woudstra
Lopp 5 - Åby
Spel: Plats
Odds: 3,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip