Lopp 5 - 1640m auto

6 Paoloni Stux har segrat i tre av sina sju starter i livet och gynnas ikväll av att få starta från framspår. Senast hade man bricka elva och gjorde då ett klart godkänt lopp. Men nu från framspår kan William Ekberg utnyttja hästens startsnabbhet och det är i ledningen som Paoloni Stux tagit sina samtliga tre segrar. Det är anmält amerikansk vagn och detta är förstahästen i min bok. När vi får 5,50 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

2 Go For Manny tog karriärens första seger för två starter sedan när hästen tävlade med norskt huvudlag för första gången. Han klockades på 13,5 sista 800 och satte in den vinstgivande attacken med 600m kva till mål. I den senaste starten avslutade han rappt som tvåa på V86. Formen är bra och ikväll är det anmält amerikansk vagn. Från ett bra utgångsläge måste man räknas tidigt.

Nämner även 10 Beamer som är anmäld barfota runt om, Beamer har tagit två av sina tre segrar på den balansen. Utgångsläget är såklart tufft men skulle det bli lite tempo på loppet här kommer Beamer fälla många tillslut.

6 Paoloni Stux
Lopp 5 - Eskilstuna
Spel: Vinnare
Odds: 5,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip