Lopp 5 - 2140m volt

13 Knox Newport har ett tufft utgångsläge ikväll med bakspår på tillägg, men kapaciteten är hög hos denna fyraåringen. Inför iår flyttades han till Mattias Djuse men hann bara med fyra starter för honom innan han nu ska göra debut och comeback för Susanne Frang. Rent fartrmässigt står sig Knox Newport bra till i loppet och är man bara förberedd inför kvällens uppgift ska chanserna ses som goda. Men det är samtidigt givet att man garderar här.

7 Airborn Magic jagar första seger i karriären och i den senaste starten stod man för en mersmakande prestation när man såg formstark ut som fastlåst. Till kvällens start får man Björn Goop i vagnen för första gången vilket känns spännande och i ett öppet lopp på förhand är detta ett givet streck på min kupong. När vi får 2,40 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

2 Le Boheme är en individ som visat bra fart men som samtidigt inte är helt att lita på. Det har blivit fyra galopper på sina sex starter i karriären men skulle Le Boheme få polletten att trilla ner och han håller sig till trav hela vägen här kommer man leda loppet länge.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

7 Airborn Magic
Lopp 5 - Eskilstuna
Spel: Plats
Odds: 2,40
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip