Lopp 5 - 2640m volt

7 Chestnut Bojje kastrerades och blev valack under hösten och har efter det visat upp en helt annan sida. Han har gått felfritt i fem av sina sex starter. I det senaste framträdandet var första gången man missade topp-2 som felfri efter operationen. Men prestationen senast är inget att säga om, han fick då göra jobbet utvändigt om segraren Champ Lane över 2640 meter. Formen ska fortsatt vara god, lång distans är ett plus och och tillsammans med Rikard N Skoglund i vagnen har ekipaget sju segrar på elva starter. Mitt förstaval i inledningen. Till 2,85 som vinnare testar jag även ett spel.

Med 5 Berra Steel lär man vara aktiva från start då detta är en individ som trivs bäst när han får vara med i den främre träffen i loppen. Skulle man rentav komma hela vägen till ledningen är mycket vunnet. I den positionen har man sex segrar på sju försök. Det är täta starter nu vilket är ett plus och Berra Steel är ett tidigt streck för mig.

Nämner även 8 Axl Brown som ser ut att vara i toppslag för dagen. Ha har nu suttit fast med krafter sparade dubbla gånger i Bronsdivisionen. Den längre distansen är inga problem och skulle han nu få det att klaffa lite med positionerna under vägen kommer Axl Brown vara ett givet segerbud i loppet tillsammans med Örjan Kihlström.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

7 Chestnut Bojje
Lopp 5 - Östersund
Spel: Vinnare
Odds: 2,85
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip