Lopp 5 - 2140m Volt
7 Tangen Töff blir min första spik i omgången i ett lopp där det känns som att spelarna kommer att sprida strecken en hel del och om man inte väljer att gå rakt ut på 7 Tangen Töff känns det som att man behöver många markeringar på kupongen.
Tangen Töff var ute på V75 i senaste start och motståndet var väl tufft den gången och han kunde inte hävda sig i det sällskapet. Nu går han ner i klass igen och med tanke på utgångsläget tycker jag att det här ser ut som en lämplig uppgift. Det är ett motstånd som han normalt sett står sig väl emot och från sitt springspår borde Nicklas Westerholm kunna lotsa hästen fram till ledningen. Från den positionen är det hästen att slå. Han är dock inte beroende av någon ledning och tål att göra en hel del jobb på egen hand och om det inte skulle bli någon ledning kommer han trots allt att kunna hitta en bra position och han ska räknas oavsett.
Jag tar ställning och spikar i ett annars öppet lopp. När vi även får 3,00 på att man vinner loppet så spelar jag.

14 Norrlands Scott har inte vunnit lopp på ett och ett halvt år men han har tävlat i tuffa sällskap och de dagar han fungerar fullt ut är det en av hästarna i loppet som besitter högst fart. Han visade form senast när han spurtade in som trea bakom Kong Henry och Gott Klirr och om det klaffar någorlunda från det här läget så finns kapaciteten för att ta in tjugo meter på den främre volten. Spelmässigt känns Norrlands Scott som det roligaste motbudet till min spik.

2 Rappodina är yngst i fältet men hon är under utveckling och har visat att hon duger för sammanhanget. Senast galopperade hon men hon var rejäl vid segern näst senast och från ett bra utgångsläge kommer hon vara med där framme och slåss om segern vid en liknande prestation.

15 Guli Storm är mest meriterad i fältet och tolvåringen har tjänat 1,5 miljoner i sin karriär. Även om han inte är lika bra som för ett par år sedan så var han fin vid skrällsegern näst senast i ett ganska tufft gäng men för att ta in 40 meter på Tangen Töff får han vara väldigt bra.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Tangen Töff
Lopp 5 - Boden
Spel: Vinnare
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip