Lopp 5 - 1609m auto

1 Emma Häggenäs känns spännande ikväll, visserligen möter hon tuffare hästar nu än tidigare. Men hon från ett perfekt utgångsläge och tränas numera av Ola Samuelsson vilket känns spännande. Dessutom skickar man upp Johnny Takter i vagnen till kvällens start vilket också såklart är intressant.

2 Bank Wise As var ute i finalen av Drottning Silvias Pokal för två starter sedan men var inte helt kurant den dagen. Men i Fyraåringseliten för ston under elitloppshelgen fick hon visa upp sina kvaliteter, då fick hon fritt sent men sköt till väldigt vasst över upploppet. Ikväll möter hon lämpligare motstånd och oavsett löpningsförlopp ska segerchansen vara bra.

Nämner även 6 Global Benchmark som är jämn och säker i sina prestationer och ska inte nonchaleras vid gardering. Skulle hon få ett bra lopp kommer hon vara med och göra upp om de framskjutna placeringarna.

Skrällen är 8 Betting Pacer som till låg procent är en en given skräll att betala för trots sitt tuffa utgångsläge. Betting Pacer besitter bra kapacitet och för två starter sedan galopperade hon bort en finalplats i Drottningens Pokal och utan galoppen hade hon inte varit långt efter kulltoppen Namaste. Till kvällens start blir det Björn Goop som sitter i vagnen och i ett öppet uttagningslopp på förhand så ska man inte nonchalera Niklas Robertssons lovande Betting Pacer. När vi får 1,95 på att man placerar sig topp-3 I detta lilla startfält så testar jag ett spel.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

8 Betting Pacer
Lopp 5 - Halmstad
Spel: Plats
Odds: 1,95
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip