Lopp 5 - 2640m auto

9 Jilla May kommer med bra form till dagens start och har gjort det bra på slutet. För två starter sedan gjorde hon det bra från rygg på ledaren, hon sköt till okej när luckan kom men hann inte förbi ledaren. I den senaste starten var man ute på V75 och gick i mål med sparade krafter. Nu har hon två sparsamma lopp i fin stil innanför västen vilket borde innebära att man ikväll är intresserad av att tävla. Dessutom är det Örjan Kihlström i vagnen för första gången vilket är spännande. Det är även anmäl barfota runt om och Jilla May är mitt förstastreck i loppet. När vi får 2,75 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

4 Sweety Cash S.W. är ett fint sto som besitter bra kapacitet för klassen. Dock är hon inte helt stabil bakom bilen och det har det har blivit någon galopp. Men hon är både stark, snabb och har en fin inställning. Har segrat i fyra av sina nio starter i livet och får bara kusk och tränaren Oskar Kylin Blom iväg Sweety Cash S.W. felfri från start kommer hon blanda sig i segerstriden här.

Skrällen är 6 Beauty Super Nova som är kvick iväg från start och kommer utmana om ledningen initialt. Formen är bra och hon har visat att hon går bra både i ledningen och bakifrån vilket gör att kusk och tränare Oskar J Andersson kan välja taktik från start. Vid gardering är detta en skräll man inte ska glömma.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

9 Jilla May
Lopp 5 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip