Ett ganska billigt lopp för ston med endast 25 000 kronor i förstapris.

Love You-märren 6 Betting Queen visade flera gånger ifjol att hon besitter rätt hög kapacitet då hon bland annat vann två V86-segrar och var ute i ett kval till stoderbyt. Vid de båda V86-segrarna imponerade hon och slog bättre hästar än det här.

Normalt sett är det ingen fördel för en travare att inte ha startat sedan november men i det här fallet tror jag att det kan vara positivt. Betting Queen har haft problem med fräschören och har nu kunnat ladda upp och tränas kontinuerligt under en längre tid. Dessutom av Love You-specialisten Robert Bergh som är en av Sveriges bästa tränare.

Då träningsrapporterna är goda tror jag på Betting Queen direkt i årsdebuten. Hon borde vinna ett sådant här lopp med 90-procentig form. Det är bara att titta på vilka lopp Betting Queen varit ute i jämfört med sina motståndare och förstaprisen i dessa lopp för att förstå att kretsen kring hästen har helt andra tankar om det här stoet än att starta i sådana här lopp.

Det är såklart alltid lite chansartat att spela hästar då de gör comeback efter uppehåll men då vi erbjuds så höga odds som 6.00 att vinna och 2.00 på plats är det värt att prova. Har Robert Bergh fått ordning på henne och rett ut hennes problem kan då vara så att hon bara vinner ett sådant här lopp. Även den tunga vägen om det krävs.

Speltips lopp 5 Örebro:
Vinnare/Plats Betting Queen – odds 6.00/2.00 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip