Dagens rek är till Rättvik lopp 5 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Bucks To Burn vinner loppet.

Bucks To Burn vann en bronsfinal under Elitloppshelgen och en silverfinal näst senast. Vid vinsten näst senast så kördes han fram till dödens med dryga varvet kvar och kopplade grepp på den ledande Stepping Spaceboy över upploppet och vann på ett bra vis.

I den senaste starten så var Bucks To Burn ute i Mikkeli och där gick han ut snävt och blev diskad men det var krafter kvar i det läget. Den gången körde Daniel Olsson hästen men nu hoppar Carl Johan Jepson upp istället vilket får ses som ett plus. Allt verkar bra i träningen efteråt meddelar man från stallet.

Nu har Bucks To Burn innerspår och om han kan hålla upp ledningen här så tror jag han blir svårfångad men även om han skulle bli överflyglad från start så tror jag det kan lösa sig bra ändå och om han inte fastnar så tror jag han har bra chans att ta en ny seger här.

Bucks To Burn kommer att tävla barfota runt om samt med ett norskt huvudlag och i en jänkarvagn.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 7 Milliondollarrhyme som har varit ute mot ett helt annat motstånd än vad han stöter på här och han går ner i klass här.

Milliondollarrhyme fick ett lurigt läge och det kan strula men om Fredrik B Larsson som kör hästen kan komma ner i ett vettigt slagläge så kan han vara långt framme här. Det blir skor runt om samt ett helstängt huvudlag och en vanlig vagn meddelar man från stallet.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 2 Minnestads El Paso som gick bra från fjärde par utvändigt senast och har nu fått tre lopp i kroppen efter en paus och Björn Goop upp nu är intressant.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

1 Bucks To Burn
Rättvik lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 2.60 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip