Dagens rek är till Mantorp lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 13 Cut Him Some Slack är topp tre i loppet.

Cut Him Some Slack tillhör de bättre hästarna i fältet och om Jennifer Persson som rider hästen kan hitta bra ryggar under slutvarvet så kan han bli farlig över upploppet även om 60 meters tillägg är mycket att hämta in jämfört med hästarna på startvolten.

Cut Him Some Slack är en nioåring valack som har gjort 104 starter hittills och han har varit på plats i 44 % av dessa och han har tjänat överlägset mest pengar i det här fältet så om det inte strular alltför mycket med positionerna här så tror jag han är sämst trea i mål.

Cut Him Some Slack har gått bra i monté tidigare men var ute i ett vanligt sulkylopp senast och höll då godkänt till fjärdeplatsen från ledningen i ett lopp som vanns av Forecast.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 11 Champion Chip som gör en intressant debut i montéloppdisciplinen här och med duktiga Sofia Adolfsson på ryggen så kan han bli att räkna med här om det klaffar med positionerna trots dubbla tillägg jämfört med hästarna på startvolten.

En annan motståndare till Cut Him Some Slack är nummer 1 Cash Alo som galopperade senast och var inte som bäst då men hästen är åtgärdad efter det, men är bara tunt jobbad inför detta fast med spetsläge här så kan han leda loppet länge om han håller ordning på benen nu och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

13 Cut Him Some Slack
Mantorp lopp 5
Spel: Plats
Odds: 1.95 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip