Dagens rek är till Bjerke lopp 5 som ingår i kvällens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 9 Juliana Rags är topp tre i loppet.

Juliana Rags gjorde comeback efter drygt två års frånvaro senast och hon avslutade då klart bra till seger efter en invändig löpning. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten.

Kan Juliana Rags få smyga med i en vettig rygg så kan hon bli farlig om hon får spara speeden fram till upploppet så trots tuffare motstånd nu tror jag hon har god chans att vara sämst trea i mål här.

Noralf P. Brækken som kör Juliana Rags körde även senast så kusken känner hästen väl och löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så tror jag hon är med långt framme igen.

Den värsta motståndaren till Juliana Rags anser jag vara nummer 6 World Peace som är inte att lita på och hon galopperade bort sig senast.

Innan det så hade World Peace två raka segrar och felfri nu så är hon kvick iväg så här tror jag siktet är inställt på ledningen och skulle hon komma till spets och få bestämma en del i täten så kan hon rinna undan till en ny seger.

En annan motståndare till Juliana Rags är nummer 5 Sister Of Mercy som har tagit karriärens två första segrar i de två senaste loppen.

Kan Ole Johan Östre servera Sister Of Mercy en fin löpning i den främre träffen här så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Juliana Rags
Bjerke lopp 5
Spel: Plats
Odds: 2.90 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip