Dagens rek är till Östersund lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 15 Klack Pansar är topp tre i loppet.

Klack Pansar har årsdebuten avklarad. Den slutade på bästa vis när han attackerade från kön och tog över ledningen in i slutsvängen och från den positionen så höll han undan till en ohotad seger.

Här har Klack Pansar springspår på den andra tilläggsvolten så med en lyckad start här så borde han kunna hitta ner i ett vettigt slagläge och kan han få en del draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten och då tror jag på god chans att han är sämst trea i mål.

Mats E Djuse som kör Klack Pansar körde även förra gången också och då blev det som bekant seger. Nu är det ett halvvarv kortare distans än senast men om det inte strular med positionerna under vägen så tror jag han är långt framme igen.

Klack Pansar tävlade bra som treåring och man hade ganska stora förhoppningar på honom förra året från stallet men då fick han inte till det. Nu har han fått träna på i vinter och man tycker att han har mognat rejält så jag tror på en bra prestation igen.

Klack Pansar kommer att tävla med skor och i en vanlig vagn.

Den värsta motståndaren till Klack Pansar anser jag vara nummer 13 Tangen Töff som har lämnat Jan Roar Mjölneröds träning och kommer nu ut i en intressant debut för Robert Bergh.

Tangen Töff har inte visat något extra och gick segerlös ifjol men miljöombytet kanske kan få honom att tända till så ställer inte fjärdespåret i volten till med problem här så kan han bli att räkna med direkt i årsdebuten här.

En annan motståndare till Klack Pansar är nummer 7 Ylva Li Karma som gick bra efter startgalopp och nådde fjärdeplatsen i samma lopp som Klack Pansar vann senast.

Gången innan det så travade Ylva Li Karma i ledningen och höll starkt till en delad seger med Månodin A.M.

Här har Ylva Li Karma springspår på tillägg och det är lite osäkert hur fort hon kan öppna men om hon kan slinka ner i en fin position så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

I övrigt så kan nummer 1 Rote Lin som har två lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara förbättrad till den här starten vara intressant.

Här står Rote Lin ensam på start så här blir det ledningen om hon kan kliva iväg i rätt gångart och från den positionen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

15 Klack Pansar
Östersund lopp 5
Spel: Plats
Odds: 2.25 888sport , Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip