Dagens rek är till Boden lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 13 Kringlers Viktor är topp tre i loppet.

Kringlers Viktor vann hela 13 lopp i fjol och är given i segerstriden här trots ett svårt utgångsläge. I år har det bara blivit en andra- och en tredjeplats på de två starter han gjort. Förvisso har många av hans vinster tagits i enkla gäng i Harstad, men med två lopp i kroppen nu så tror jag han kan göra sig gällande även på svensk mark här om inte kusken sitter och såsar för långt ner i kön fast den långa distansen nu ser jag som en fördel.

Kringlers Viktor har gjort en start i nuvarande regi för Elin Anita Aasvang i Sverige tidigare. Det var i Skellefteå i juli ifjol när han slog på en stor galopp men upphämtningen till andraplatsen bakom vinnande Vindbläsen var mycket bra. Han har varit topp tre i de åtta senaste starterna så om Tina Lagesen som kör hästen kan se till att hålla hästen i rätt gångart så tror jag han är är långt framme på nytt.

Kringlers Viktor är en sexårig kallblodshingst som har gjort 50 starter tidigare och på dessa har det blivit 21 vinster och 68 % av loppen på plats och det är fina siffror som jag tror förbättras ytterligare ikväll.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 4 Våffelprinsen som är en farlig konkurrent till Kringlers Viktor på startvolten och trots att det är debut i amatörregi här så ska han räknas tidigt och med strykningen på nummer 5 Faks Kevin så kanske det kan bli ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här.

En annan motståndare till Kringlers Viktor är nummer 9 Guldtopp som avslutade säsongen ifjol med en stark andraplats på V75 och om Per Gustafsson som kör hästen kan servera hästen en fin resa i de rätta ryggarna under slutrundan så fäller han många hästar till slut.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

13 Kringlers Viktor
Boden lopp 5
Spel: Plats
Odds: 1.90 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip