Dagens rek är till Gävle lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Moschino Degato vinner loppet.

Moschino Degato kommer från en överlägsen seger via 13 tempo sista varvet. Han är inte helt att lita på men om han kan hålla ordning på benen här så tror jag han kan blanda sig i segerstriden på nytt.

Moschino Degato kändes nästan finare än någonsin senast och allt har varit fortsatt bra i träningen inför det här meddelar man från stallet.

Moschino Degato är inte så startsnabb men jag tror att Mattias Djuse som kör hästen jag kommer försöka hitta ner i ett vettigt slagläge och med en fin resa här så tror jag han har bra chans att ta en ny seger.

Moshino Degato är en fyraårig valack som har startat 12 gånger tidigare i år. På dessa starter så har han tagit 2vinster men han har även varit topp tre i 60 % av loppen. Det har även blivit en del galopper men felfri här så tror jag han är långt framme här.

Moschino Degato kommer att tävla med ett öppet huvudlag och barfota runt om igen precis som senast meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 4 Simb Murdoch som galopperade bort sig som slagen senast men han är mycket kvick den första biten så jag tror på tidig ledning här och om han skulle få trolla bort en del av loppet i spets här så kan det räcka till vinst.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 1 Fro Yo Man som var positiv efter galopp senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en bra löpning i den främre träffen och med en lucka till slut så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Moschino Degato
Gävle lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip