Lopp 5 - 2140m volt

11 Oppgårdsdrängen har visat bra kapacitet och visat på 1.26-tider vid flertalet gånger. Ikväll står ensam på 40 meters tillägg, i ett relativt litet fält så borde man hamna vettigt på det direkt. På ren kapacitet ska man kunna kliva runt de allra flesta under slutvarvet, och med lite klaff även samtliga. Men jag rekommenderar att man garderar här.

8 Nelson August galopperade bort sina möjligheter i första sväng senast, men stod för en fin upphämtning och gick i mål som fyra efter att sprungit 1,26 i 1400m. Nelson August har visat att han är urstark och att han kan öppna helt okej från start. Rikard N Skoglund som satt upp senast Nelson August vann, lär vara offensiv från start och försöka köra sig till ledningen efter en bit. Når han ledningen så ökar segerchansen kraftigt, men han utmanar om segern även från andra positioner också. När man får 2,35 på fasta marknaden att Nelson August slutar topp 3, tycker jag spelvärde finns.

5 Tanegn Svenn har sett formstark ut på slutet och kommer med två segrar och en andraplats på de tre senaste starter. I dag är det dock varken Ulf Ohlsson eller Magnus A Djuse som sitter i vagnen som vid de senaste starterna, vilket ses som ett minus. Men med rätt resa och bra ryggar in på slutvarvet vill jag ändå varna lite för denna treåring som går framåt med varje start han gör. Skräll.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

8 Nelson August
Umåker Lopp 5
Spel: Plats
Odds: 2,35 bet365

This is the stats tab
This is the post tip