Dagens rek är till Romme lopp 5 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Orvar Mollyn vinner loppet.

Orvar Mollyn är inte helt att lita på men han vann i överlägsen stil från spets senast och om han skulle hålla ordning på benen så tror jag att han kan få bestämma en bit i ledningen här när nu förhandsfavoriten Rappnor har blivit struken och skulle så bli fallet så tror jag att han vinner det här loppet från den positionen.

Orvar Mollyn kommer att tävla barfota fram samt med ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn precis som senast meddelar Åke Lindgren.

Orvar Mollyn är en femårig kallblodsvalack som bara har gjort 13 tidigare starter. Han har på dessa vunnit fem lopp och om Dagfinn Aarum som kör hästen kan nå ledningen smärtfritt så tror jag på bra chans till en ny seger här men han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 6 Varg Eld som är mycket kvick iväg men jag tror inte att han körs i ledningen då han inte var som bäst senast men i rygg på min vinnare så kan han lifta med till en framskjuten placering.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 8 Rasmus Karma som kommer från en seger och en invändig strykning har förbättrat utgångsläget här så om Angelica Klockar kan servera honom en bra löpning så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 Orvar Mollyn
Romme lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 1.75 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip