Det är V64 tävlingar ifrån Åby ikväll. I lopp 5 så spelar jag att nummer 1 Simone K.J. vinner loppet.

Simone K.J. har tävlingsdebuten avklarad. Hon var då med i spetskörningen i början av loppet men hon fick släppa på den första långsidan. Hon hängde sedan med klart godkänt och kom in som tvåa bakom J.J.Stitch som vann det loppet.

Med det loppet i kroppen nu så kan Simone K.J. vara lite vassare nu. Här tror jag att Robert Bergh har ställt in siktet på ledningen och från spets så kan hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten och då blir hon inte lätt att plocka ner.

Med de tuffaste utmanarna till Simone K.J. på tilläggsvolten så kan det här bli rätt billigt från ledningen för det Robert Bergh tränade treåriga stoet. Hon gick 16,4 över full distans i debuten och från spets här så tror jag hon kan vara mogen för en rekordsänkning och då kan det räcka långt här.

Simone K.J. tävlade barfota bak och i en vanlig vagn i debuten senast och det är anmält likadant den här gången.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 6 Hannibal Face som var väldigt bra när han vann i debuten men efter det så har det blivit tre raka galoppmisslyckanden.

Hannibal Face öppnade fort och tog enkelt hand om ledningen men i den första kurvan så slog han på en galopp och så var den dagen förstörd senast.

Bold Eagle sonen är inte att lita på men inför den senaste starten så sa man från stallet att man trodde Hannibal Face skulle gå en 13-tid över full distans. I ett litet fält här så räcker en sådan tid långt om han kan hålla ordning på benen.

I övrigt kan nummer 8 Take It Easy Tour som började karriären positivt med två raka andraplatser vara intressant. Efter det har han inte riktigt lyckats och han är ännu utan seger efter fyra starter.

Take It Easy Tour pullade bort en del krafter senast men han såg annars bra ut aktionsmässigt när han tävlade barfota bak för första gången.

Take It Easy Tour tränar starkt och han är bra för klassen och med rätt resa här så kan det vara läge för en fullträff.

1 Simone K.J.
Åby lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 2.65 bet365

This is the stats tab
This is the post tip