Dagens rek är till Östersund lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 9 Sugar Beans är topp tre i loppet.

Sugar Beans travade en stor del av loppet utvändigt om den ledande Lyckans Quick och tog ner denne in på upploppet men kunde inte stå emot Bone Hard Flash som hade liftat med i rygg så han fick nöja sig med andraplatsen senast.

Med en vettig rygg att gå i under slutrundan för Sugar Beans här så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen och då är det inte omöjligt att karriärens första seger kan komma men annars tror jag på god chans att han är sämst trea i mål.

Sugar Beans är en femårig valack som har gjort det hyggligt hittills utan att riktigt få till det fullt ut men med spännande förändringar i balansen ikväll så tror jag det kan komma en fullträff här.

Tanken är att Sugar Beans ska tävla barfota runt om och i jänkarvagn för första gången och eventuellt även någon form av skygglappar nu meddelar Daniel Wäjersten och det tror jag kan ha en bra effekt här.

Den värsta motståndaren till Sugar Beans anser jag vara nummer 8 Finalizer som är väldigt galopplysten och har galopperat i 6 av karriärens 10 starter hittills.

Näst senast i slutet av det förra året så startade Finalizer i Gävle och då skötte han sig och då travade han utvändigt om den ledande Nimbus Tabac och plockade ner denne till seger den sista biten.

Nu är det årsdebut och dessutom är utgångsläget inte det bästa för Finalizer nu men om han kan hålla sig till rätt gångart så är motståndet rätt lämpligt så kan Nicklas Westerholm slinka ner i ett vettigt slagläge så är han stark och rejäl och kan bli svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten.

I övrigt så kan nummer 1 Hidden Assets som avslutade godkänt till fjärdeplatsen i ett V75 lopp som vanns av Youhadmeathello senast vara intressant.

Kan Hidden Assets hitta loss från innerspåret i god tid före mål så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Sugar Beans
Östersund lopp 5
Spel: Plats
Odds: 1.95 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip