Dagens rek är till Umåker lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 9 Tekno Viking vinner loppet.

Tekno Viking är inte att lita på men han skötte sig senast. Då blev det också seger sedan han fått en perfekt löpning i ryggar innan han satte in slutstöten i den sista kurvan och då avgjorde han väldigt lätt.

Gången innan det så galopperade Tekno Viking men han gick en bra upphämtning efter det fast han slutade precis utanför prisplaceringarna då.

Felfri nu så tror jag att Tekno Viking kan bli svår att stå emot den sista biten om han får ligga på rulle och spara speeden in i det längsta.

Tekno Viking är en fyraårig kallblodshingst som har startat 8 gånger tidigare. Han har vunnit 4 av dessa så kan han hålla sig till rätt gångart här så tror tror jag han visar sig vara starkast över upploppet.

Mats E Djuse körde Tekno Viking för första gången vid vinsten senast och han får chansen även ikväll.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 5 Pyckolina som har tagit två vinster på tre starter efter en paus.

Senast så tävlade Pyckolina barfota runt om för första gången i karriären och det föll väl ut för hon vann då mycket enkelt efter att tidigt ha kommit till ledningen.

Pyckolina är anmäld barfota runt om igen och kan hon komma till ledningen smärtfritt igen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

I övrigt kan nummer 2 Bäck Svart som bara har en seger hittills i karriären efter 20 starter vara aktuell.

Trevligt utgångsläge här så kan Martin Åkerlund servera Bäck Svart ett passande lopp i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här motståndet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Tekno Viking
Umåker lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 2.45 LeoVegas , Unibet & Casumo

This is the stats tab
This is the post tip