Dagens rek är till Jägersro lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 Twentyfourseven De vinner loppet.

Twentyfourseven De har vunnit två gånger i karriären och båda dessa har tagits från ledningen så felfri nu så tror jag att Thomas Linder som kör hästen är ute efter ledningen och skulle han komma till spets smärtfritt så tror jag han leder loppet länge och blir svårfångad från den positionen om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

I den senaste starten så tappade Twentyfourseven De mycket mark i starten men gick sedan en stark upphämtning fram till tredjeplatsen bakom vinnande Pere Ubu.

Vid vinsten för tre starter sedan på Vaggeryd så kördes Twentyfourseven De till ledningen och drog undan på sista bortre långsidan och vann enkelt.

Nu är det lång distans och det är kanske ingen fördel för Twentyfourseven De men om Thomas Linder som även kört hästen i de två senaste loppen skulle få trolla bort en del av loppet i ledningen så tror jag han har bra chans att ta en ny seger.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 10 Springbank som har galopperat i två av sina tre senaste starter och är inte att lita på.

Springbank visade dock gott kunnande vid två raka segrar i augusti så felfri nu så kan han bli farlig över upploppet om Oscar Uhrberg som kör hästen kan servera honom en fin löpning.

En annan motståndare till Twentyfourseven De är nummer 12 Siesta Rak som är ett sjuårigt sto som bara har gjort fyra starter hittills men dessa har slutat med tre segrar och en andraplats.

Nu återkommer Siesta Rak efter drygt två års frånvaro så formen är svårbedömd och dessutom har hon ett dåligt utgångsläge men tre strykningar underlättar en del och kan Ingemar Bok som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i och kan få bra draghjälp under slutrundan så kan hon duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Twentyfourseven De
Jägersro lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 3.65 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip