Dagens rek är till Örebro lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Valnes Ior vinner loppet.

Valnes Ior var mycket duktig näst senast när han via 14,5 sista varvet fångade in Ace To Play fram till seger. Gången efter det så fick han en strulig resa bakom en trött häst och fick avancera i vida spår under slutrundan men gjorde det ändå bra som nådde tredjeplatsen bakom vinnande Giordano Soa.

Distansen var i kortaste laget vid tredjeplatsen för Valnes Ior senast men nu är det medeldistans igen och här tror jag att Rickard Svanstedt som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här men han är bra nog att han kan vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas.

Det är inte säkert att Valnes Ior kan nå ledningen i ett tidigt skede då både nummer 2 Glide Marke och även nummer 4 Cadillac Dimanche kan öppna bra men spets är inget måste för Valnes Ior.

Valnes Ior har ett trevligt utgångsläge och borde kunna få en fin löpning i den främre träffen om det inte blir spets och jag tror han blir svår att stå emot den sista biten

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 14 Solkattens Chiron som inte har någon vidare rad nu. Han har varit ute mot tuffare motstånd än det här och med ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro så kan han vara långt framme här om Jorma Kontio kan servera honom en bra löpning.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 15 Guiseppe Boko som inte har vunnit på länge men om Björn Goop som får chansen i sulkyn den här gången kan bli fint framdragen under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut fast han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Valnes Ior
Örebro lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 3.35 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip