Dagens rek är till Bollnäs lopp 5 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Vanessa F.B. vinner loppet.

Vanessa F.B. blev påkörd senast och det kan ha varit segern som rök där men hon är väldigt snabb ut och jag tror att Ulf Ohlsson som kör hästen håller upp ledningen och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag hon leder loppet från start till mål.

Vanessa F.B. vann säkert från ledningen för fyra starter sedan och näst senast var hon inte tillräckligt jobbad men senast såg hon ordentligt laddad ut men blev då störd till galopp och nu blir det debut bakom bilen på svensk mark nu men hon har öppnat fort i Italien och om ledningen nås är mycket vunnet men hon kan vinna loppet även från andra positioner.

Vanessa F.B. kommer att tävla med ett helstängt huvudlag och i en jänkarvagn den här gången meddelar Markus Pihlström som tränar hästen.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 11 Chapter Review som står dåligt till här men om det blir tuff körning där framme så fäller hon många hästar över upploppet.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 3 April Sisu som gästade Solvalla i mitten av december och höll då bra från spets efter att ha blivit het och från det här läget så skulle hon kunna snuva min vinnare på ledningen och skulle så bli fallet är mycket vunnet här men jag tror att det kan bli tufft att plocka en hel längd men det kan lösa sig bra från vinnarhålet också med en lucka till slut men jag håller min vinnare som strået vassare.

1 Vanessa F.B.
Bollnäs lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 2.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip