Lopp 5 - 2140 volt

9 Mr Julian med springspår på tillägg lär laddas emot ledningen direkt precis som vid karriärens första seger näst senast, när man vann säkert vinst via 14,5 sista 800 metrarna. I sin senaste start provade man på V75 men räckte då inte till, detta efter en resa invändigt. Formen är på topp och med spetsläge i detta ungdomslopp blir Mr Julian min förstahäst.

10 Yfront stod för en bra finish senast, han spurtade från femte ytter och avslutade sista varvet på en 15-tid. För tre starter sedan var man jämsides med Mr Julian i mål, då stod man dessutom 20m efter vederbörande. Ikväll startar man på samma volt och ska i min bok räknas tidigt till den låga procenten. När man får 2,75 på att min tydliga andrahäst i loppet placerar sig topp-3 så spelar jag.

8 Listas Shadow Fax har stått för fina prestationer på slutet utan att få sätta nosen först. Denna femåring skulle kunna med en bra resa vara en av de som gör upp i segerstriden ikväll. Skräll för den som har råd.

6 Murphys Law kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Man vann då från ledningen. Mr Julian har en vinst och ett andrapris på fyra starter ihop med Emma Smedeby som sitter i vagnen ikväll.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

10 Yfront
Eskilstuna lopp 5
Spel: Plats
Odds: 2,75 bet365

This is the stats tab
This is the post tip