Dagens rek är till Åby lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Zlatan Knick vinner loppet.

Zlatan Knick vann mycket enkelt från spets senast och hade då liksom nu Dante Kolgjini i vagnen. Gången innan det så blev det en andraplats bakom en överlägsen Istanbul Boko.

Trots att startsnabbheten finns där för Zlatan Knick så är det en viss risk att han blir överflyglad från start och skulle han misslyckas med att leta sig ut finns ju alltid open stretch att tillgå men jag tror ändå på bra chans att han leder det här loppet runt om.

Zlatan Knick har tagit lite tid på sig då han är stor. Det är en helbror till Unity Knick och man var jättenöjd med honom senast och han har varit fin jobben efter det meddelar man från stallet.

Zlatan Knick har startat två gånger bakom bilen tidigare och har öppnat snabbt. Man tror från stallet att han kan gå en 14-tid på en bra bana och skulle han göra det så borde det räcka en bit här. Inga ändringar är aktuella säger Christoffer Eriksson.

Zlatan Knick är en fyraårig valack som tränas av Christoffer Eriksson. Han har gjort sju starter i karriären och har vunnit tre av dessa och har även varit tvåa vid två tillfällen och från ett fint utgångsläge här så tror jag på en ny seger.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 7 Setauket som har inlett karriären lovande. Han har slutat etta eller tvåa i samtliga fem starter hittills och om Gustav Johansson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det bli en framskjuten placering på nytt.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 3 Silver Lore som fortfarande väntar på sin första seger i karriären. Hon har gjort hela 39 starter utan att få sticka nosen först men två raka andraplatser på slutet skvallrar om fin form fast hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Zlatan Knick
Åby lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 1.95 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip