Lopp 6 - 1640m auto
1 Jestin Love är en femåring som ikväll startar med fina förutsättningar. Hans enda seger i karriären kom från ledningen över kort distans, det var för två starter sedan och då var man dessutom indragen i en tuff inledning på loppet men kunde ändå hålla nosen först hela vägen in i mål. Från bricka ett är man på nytt den troliga ledaren av loppet och precis som vid segern så är det amerikansk vagn som gäller. Men ikväll kryddar man till det ytterligare och ska köra barfota runt om för första gången i livet, vilket är spännande. När vi får 3,25 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

3 Golden Bay kördes passivt senast och man valde att sitta kvar i andra utvändigt när attackerna kom 500m kvar till mål. Det blev krafter obrukade kvar i mål, krafter som kan komma väl till användning ikväll istället. Utgångsläget är nu bra och med tanke på Golden Bay visat upp vid sina två segrar så ska han absolut räknas in i segerstriden här på nytt.

Skrällen är 6 Al Pacino som är van att tampas mot tuffare motstånd och kommer han bara till från bricka sex bakom bilen ikväll ska han till låg procent räknas tidigt ikväll trots att det är årsdebut.

1 Jestin Love
Lopp 6 - Halmstad
Spel: Vinnare
Odds: 3,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip