Lopp 6 - 2140m volt
1 Succession har nu fått två lopp i kroppen. Senast stod han för en stark prestation, då gick Succession sista varvet på 1,11 från köposition. Succession är kvick iväg från start och från bricka ett lär Örjan Kihlström få iväg henne på ett bra sätt. Håller man upp innerspåret vilket jag är inne på så är detta hästen att slå för övriga. Succession vann enda gången hon körts i ledningen tidigare, det var i debutloppet. När vi får 2,95 på att man vinner loppet så spelar jag.

2 Beawinner har nu två lopp i kroppen och har även hon stått för bra prestationer båda gångerna. Senast vann hon enkelt från ledningen, och har även visat sig kunna öppna kvickt från snäva utgångslägen. Nu från bricka två lär Beawinner kunna få en bra start och i ett lopp där jag kommer gardera är Beawinner given på där bakom.

7 Cigars Eagle Owl har varit ute på V75 en längre tid nu och även om det blev galopp kort efter start senast så har Cigars Eagle Owl imponerat på mig. För två starter sedan höll hon bra från ledningen och idag står hon perfekt inne i loppet och har fått ett spännande springspår. Till endast 7% man en skräll.

11 Modern Times har lopp i kroppen nu och vi vet att kapacitet finns i hästen. Hon var bland annat fyra i Breeders’ Crown förra året. Spännande är det också att det nu är anmält barfota runt om.

1 Succession
Lopp 6 - Romme
Spel: Vinnare
Odds: 2,95
Bolag: LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip