Lopp 6 - 2640m auto

1 Västerbo Adventure imponerade vid segern för två starter sedan. Då vann Västerbo Adventure i från ledningen och senast gjorde han det återigen bra som tvåa. Utvecklingen pekar uppåt och nu är han återigen den troliga ledaren i loppet. Visst är det 500m längre att springa nu än vid senaste segern men med tanke på det gynnsamma utgångsläget håller jag honom som tipsetta och när vi får 2,30 på att han placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

8 Kipling River gjorde det bra som tvåa trots ett tufft lopp i dödens senast. Gången innan vann han på bra sätt och även då var det ett tufft lopp i dödens som gällde. Kapacitetsmässigt står han bra inne i loppet men utgångsläget är vad det är. Samtidigt visste stallet om detta när man anmälde till kvällens spårtrappa så det kan knappast komma som en chock att det återigen väntar en hel del jobb för Kipling River här. Han kommer dock återigen bli tuff att stå emot till slut och ska räknas tidigt.

Nämner även 2 Cherokee Face som gjorde det okej senast trots ett tufft lopp. Men insatsen för två starter sedan var än bättre och skulle Cherokee Face gör om den insatsen ikväll kommer det räcka långt från ett passande utgångsläge.

1 Västerbo Adventure
Lopp 6 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip