Lopp 6 - 2140m volt

Draget i loppet är 10 Digital Races som nledde sin tävlingskarriär hos Stefan Melander och där visade man direkt från start fint kunnande. Man var bland annat tvåa från ledningen bakom en så bra häst som Bandido Gar. Nu återfinns man hos Christoffer Eriksson sedan en tid och även där har denna fyraåringen visat bra kapacitet. I årsdebuten i den senaste starten blev det dock dubbla galopper och det var något som störde hästen. Men Digital Races är normalt sett stabil i volten och det skulle inte förvåna mig om Christoffer är offensiv direkt från start och testar att köra fram emot ledningen. Men med galoppen senast i åtanke kommer jag dubbla systemet även om segerchansen är bra för Digital Races felfri. Vi får 3,75 på att man vinner loppet, det testar jag att spela.

7 Fromming hade två raka segrar från ledningen med sig inför den senaste starten. Men senast blev det galopp i ett tufft V75 lopp. Ikväll är det enklare emot igen och håller man sig till rätt gångart hela loppet kommer man utmana om segern på nytt. Man får även Dante Kolgjini i vagnen i detta ungdomslopp för första gången. Med Dante i vagnen bildar han tillsammans med Fromming ekipaget med högst kapacitet för framtiden i loppet.

Söker man ytterligare streck är 8 Loveley Lasse en skräll att hålla koll på. Han har nu fått två lopp i kroppen inför dagens start och toppformen är i antågande. Skulle det bli körning i loppet Loveley Lasse kunna smyga med och avsluta vasst. Han behöver få sitt lopp, men skulle till 7% kunna skrälla till.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

10 Digital Races
Lopp 6 - Jägersro
Spel: Vinnare
Odds: 3,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip