Lopp 6 - 2100m Auto

10 Jaguar Dream tror jag är loppets bästa häst eller åtminstone den med bäst framtidsutsikter i loppet eftersom det känns som att det finns mycket att hämta framöver, framför allt när han får tävla med barfotabalans. Det har man bara gjort vid ett tillfälle sedan comebacken efter den långa tävlingsfrånvaron man hade i ett och ett halvt år och man är såklart försiktig med sin talangfulla häst och sparar på den balansen till viktigare lopp. Det var en otrolig uppvisning på V75 när man valde att köra barfota och han fullständigt krossade sina konkurrenter och vann med 7 längder. Näst senast gjorde han det bra från bakspår över kort distans som trea men med skor och högt tempo gick det inte ta något på duktiga Short In Cash över upploppet. Senast vid segern var det full laddning mot spets mot ett enklare gäng och han visade att formen är intakt. Nu är det bakspår och även om jag inte blir förvånad om han rundar hela fältet får det inte strula från det här läget. Men när vi erbjuds 3,35 på att man vinner tycker jag spelvärde finns och jag testar spel.

7 Ivory Di Quattro är det självklara motbudet och han startar på framspår. Även om han har fått ett spår långt ut på vingen och inte kan spetsa av egen kraft känns det som att Hanna Gustafsson kommer att vara offensiv och spetskandidaterna har väl kanske inte den där absoluta toppformen för dagen och det är ingen större överraskning om man överlåter ledningen till Ivory Di Quattro och därifrån blir han mycket svårslagen. Formen är på topp och senast slutade han tvåa i Örebro International bakom Elitloppshästen Moni Viking. Hannah Gustavsson kör den här gången och medeldistans är ett minus även om han är bra även på den distansen också.

Dessa två höjer sig men vill även nämna en skräll som som är bra i grund och botten och som var ute mycket på V75 under fjolåret. 2 Flash Håleryd har fått ett bra läge och när han är anmäld med bike är det ingen omöjlighet att han kan hålla ut Ural den första biten för att sedan överlåta ledningen till Ivory Di Quattro. När han får spara sin speed är han riktigt snabb på korta sträckor och om Hannah Gustavsson blir lite bekväm i ledningen kan det bli svårt att hinna med i accelerationen om Flash Håleryd får fritt över upploppet.

3 Ural har ett kunnande som är bättre än raden men får visa lite mer på banan innan jag tror på honom och 5 Jasons’ Camden har gjort det bra i tuffa gäng och skulle kunna slå till med rätt resa nu.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

10 Jaguar Dream
Lopp 6 - Örebro
Spel: Vinnare
Odds: 3,35
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip