Lopp 6 - 2640m volt

10 Big Top Lindy är van att tampas mot tufft motstånd och kvalade bland annat in till Breeders' Crown-finalen som treåring. Att kunnande finns har Big Top Lindy visat tidigare och ikväll när det är debut för Björn Goop känns det spännande på förhand. Utgångsläget är dessutom tilltalande med springspår på tillägg och Big Top Lindy kommer snabbt kunna vara ikapp hästarna på start. Löser det sig sen bara någorlunda med positionerna längs vägen är segerchansen god trots årsdebuten.

8 Digital Lucky besitter bra kapacitet för klassen och visade detta när han avslutade 2021 med två bra prestationer på V75. Ikväll är det årsdebut men Digital Lucky har gjort det bra efter vila tidigare, han är dessutom stabil i volten även om vi inte kan förvänta oss någon kvick öppning från bricka fyra. Men över lång distans finns gott om tid att blanda sig i segerstriden här och Digital Lucky ska räknas tidigt.

Skrällen är 11 Curie. Detta är i grunden en inte alls så tokig häst för klassen som nu dessutom har årsdebuten avklarad. Formkurvan lär vara framflyttad en hel del och dessutom är motståndet enklare än senast. Den längre distansen är positiv för Curie och från springspår kan Petter Karlsson som sitter i vagnen snabbt vara ikapp hästarna på start. Håller hon sig bara till rätt gångart hela vägen ikväll är segerchansen betydligt högre än de 2% hon är spelad till i nuläget. Given skräll på min kupong och när vi får 3,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

11 Curie
Lopp 6 - Färjestad
Spel: Plats
Odds: 3,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip