Lopp 6 - 2140m Auto

9 San Sebastian är en fin typ som har visat att han är oöm för positioner och han har imponerat vid två raka segrar efter att ha gått bakifrån och vunnit med god marginal. Det är lite tuffare emot nu men vid en liknande prestation som vid segrarna blir han återigen svårstoppad.

3 Explode har bra förutsättningar att leda det här loppet runt om. Han har bra form, är snabb från start och har inlett karriären starkt med fem segrar på åtta försök. Man ska dock tänka på att samtliga segrar är tagna på Åmål och konkurrensen på Åby är hårdare.

4 Cassandra Ferm var inte som bäst senast och har fått pausa två månader därefter. Rick Ebbinges häst har imponerat dessförinnan och vunnit tre lopp på svensk mark och om hon följer bilen på ett bra sätt skulle hon kunna ta en längd på 3 Explode.

11 Debonair Mary är skrällen i loppet. Han har visat prov på ett gott kunnande vid segrarna i fjol och såg fin ut mellan hästar senast efter en längre frånvaro. Han behövde säkerligen det loppet i kroppen och kommer vara redo för en bra prestation nu. När vi får 2,20 på att man placerar sig topp-3 i loppet så testar jag ett spel.

11 Debonair Mary
Lopp 6 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,20
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip