Lopp 6 - 2140m auto

6 Arachis P.R. har inlett karriären lovande, det har blivit två segrar och två andrapris efter sina fyra starter. Detta är en individ som är under utveckling och blir bättre hela tiden. Löser kusken Anton Knutsson startmomentet och ekipaget slipper vingel den första biten är jag spänd på att se vad Arachis P.R. kan uträtta i kvällens sällskap. Förstahäst.

9 Leandro Boko vann på bra sätt senast och kommer med form till kvällen start. Utgångsläget behöver inte heller vara fel med bricka nio bakom bilen. Leandro Boko kommer direkt kunna sitta bra på det i ett andraspår och skulle man sen få lifta med i en bra rygg under slutvarvet är detta en individ som går snabbt den sista biten. Dessutom anmält barfota runt om för första gången i livet, pass upp!

Skrällen är 11 Ekas Zalming som i nuläget endast är streckad på 8%. Ekas Zalming är en individ som besitter bra fart men som samtidigt har en del egenheter för sig vilket resulterat flertalet galopper. Senast gick dock Ekas Zalming felfritt och har han mognat ytterligare tills ikväll så ökar givetvis chansen också för felfritt lopp. Håkan E Johansson som sitter i vagnen lär vara offensiv från start för att undvika onödig problematik under slutvarvet och går det vägen för Ekas Zalming ikväll kommer hans fart bära honom långt. Given på V64 och jag spelar även Plats till 1,90.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

11 Ekas Zalming
Lopp 6 - Mantorp
Spel: Plats
Odds: 1,90
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip