Lopp 6 - 1640m auto

2 Illfindmywayhome är den stora favoriten i loppet. Dock är detta en sexåring som är lite svår att räkna på. I den senaste starten på V75 var Illfindmywayhome inte helt harmonisk men genomförde loppet ändå godkänt som trea. Kapacitetsmässigt är man överlägen kvällens startfält och från perfekt utgångsläge över kort distans ser även uppgiften lämplig ut. Det är även anmält barfota runt om och amerikansk vagn för första gången, faller ändringarna väl ut blir Daniel Redén som själv sitter i vagnen svårstoppad med sin uppsittning. Men med intrycket från senast på näthinnan och spelad till över 60% så kan jag inte gå på honom rakt ut.

5 B.G.Pastor Jonte kommer från två bra prestationer på kontot. För två starter sedan vann man säkert via en bra avslutning ute i spåren. Även senast stod man för en vass avslutning med då räckte till en fjärdeplats. Ikväll har man fått ett betydligt bättre utgångsläge och med en formkurva som pekar uppåt ska man tas på allvar. B.G.Pastor Jonte besitter en tung slutspurt som kommer fälla många. Streckas.

Skrällen är 11 Walk Out. Visst bakspår över 1640m är inte det bästa, men skulle det bli tempo på loppet gynnar de Pekka Korpis sjuåring. I den senaste starten visade man att formen är bra när man blev trea i comebacken i sulkyn, man fastnade i rygg på ledaren och gick imål med obrukade krafter. Dessförinnan hade man gjort två raka starter i monté. Farten finns att utmana om det skulle klaffa med positionerna längs vägen och till endast 2% är man en kantboll i omgången som jag vill nämna. När vi får hela 4,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag ett spel.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

11 Walk Out
Lopp 6 - Rättvik
Spel: Plats
Odds: 4,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip